De ce să pui sare în cafea. Rezultatul este uimitor. Vei fi încântat!

Ema Apostu / 29 Martie 2019 / 17:24 Salveaza PDF Comentarii

Trucurile ar trebui să fie nelipsite din viața oricărei gospodine, dar nu numai. Dacă ești îndrăgostit de cafea, ei bine, ar trebui să știi ca sarea pusă în această licoare magică poate avea un rezultat uimitor.

Mirosul de peşte poate fi diminuat dacă adaugi puţin lapte în apa în care îl fierbi. Dacă îl faci la grătar, ţine-l în apă sărată cu lămâie un sfert de oră.

Gemul se va conserva mai bine dacă imediat ce l-ai pus în borcane, le întorci cu fundul în sus.

Petele de la morcovi, lăsate pe robotul de bucătărie, ies dacă freci cu un burețel înmuiat în ulei.

Vezi și: Cum se face mămăliga pripită. Cea mai simplă rețetă

De ce să pui sare în cafea

 

Frişca lichidă se bate perfect, dacă o pui înainte în vasul de mixer, împreună cu paletele, 5 minute la congelator, scrie libertatea.ro.

Crusta crocantă a fripturi de pui se obţine dacă ungi puiul cu suc de lămâie, sare şi piper înainte de a-l băga la cuptor.

Dacă ai cumpărat cafea prea prăjită şi are un gust amar, acest truc te va salva: pune un vârf de cuţit de sare în ea, după ce ai preparat-o. 

Gustul amar al ficatului de pui se înlătură, dacă îl ţii 1-2 ore în lapte, înainte de a-l găti.

Vezi și: De ce trebuie să înfășori pâinea într-un tifon umed. Trucul genial pe care nu-l știai

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24