OUG amnistie și grațiere. Șerban Nicolae: Graţierea ar scoate 100 de corupți cu fețele pline de sânge

Protest (imagine ilustrativă)
Protest (imagine ilustrativă)

Invitat în platoul emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, senatorul PSD, Șerban Nicolae a comentat ultimul subiectul de pe scena politică: ordonanța pentru amnistie și grațiere.

"Este imposibil să cred că oameni ca Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Tudorel Toder s-ar compromite să spună că nu există aşa ceva şi să pregătească ordonanţa. Eu cred că şi subofiţerii acoperiţi din presă, în încercarea lor de a-l recredibiliza pe Iohannis, după revocarea Laurei Codruța Kovesi, au încercat să lanseze ideea cum că s-ar duce la Guvern, că ar face orice să blocheze şi în momentul în care nu apare ordonanța, să spună "iată președintele a uzat de toate resursele sale şi se luptă în continuare cu PSD şi ALDE" (...)

Aministie în România nu s-a dat din 1990, se dă în toată lumea. În România s-a dat o dată la cinci ani. Nu a suferit nimeni (...) În legătură cu eventuala graţiere a corupților ne-am lămurit. Cei de la Sindicatul Penitenciarelor au spus că mai sunt 73 de condamnaţi în penintenciare pentru abuzul în serviciu, despre care Curtea Constituţională a spus că nu există ca fapta penală în actuala redactare. Graţierea corupților ar scoate pe străzi 100 de corupți cu fețele pline de sânge gata să sfâşie populaţia mintingistă. Discuţia se duce într-o zonă de halucinant", a spus Șerban Nicolae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel