Ouă umplute, rețete Paște 2019. Idei pentru masa festivă

Rețete Paște 2019. Ouă umplute
Rețete Paște 2019. Ouă umplute

Rețete Paște 2019. Ouăle umplute sunt un aperitiv ușor de preparat și destul de rapid, atrăgătoare ca aspect, dar și ca gust. La ouă umplute putem apela oricând, fie că vrem o masă festivă, fie că vrem pur și simplu o masă veselă și frumos decorată în familie sau cu prietenii.  

Rețete Paște 2019. Ouă umplute cu pate și maioneză

Ingrediente: 10 ouă, 1 pate de porc sau pasăre, smântână, ulei pentru maioneză, 1 linguriță de muștar

Preparare: Fierbi ouăle bine. După ce le cureți și le tai în două, scoți gălbenușul și îl pui într-un bol separat. Amesteci apoi toate gălbenușurile cu pateul, apoi umpli jumătățile cu aceasta pastă. Faci o maioneza în care pui la început o linguriță de muștar pentru a nu se tăia și la final o amesteci cu smântăni. Torni amestecul într-un vas întins și incepi să aranjezi ouăle.

Rețete Paște 2019. Ouă umplute cu muștar

Ingrediente: 6 ouă, 2 linguri ulei, 1 lingură muştar, 1 lingură mărar tocat, 1 praf de zahăr, sare, câteva măsline

Preparare: Se fierb ouăle, se curăţă şi se taie în două. Se scot gălbenuşurile şi se freacă adăugând uleiul puţin câte puţin, apoi sarea, zahărul, muştarul şi mărarul tocat. Se umple fiecare jumătate de albuş cu această pastă şi se garnisesc cu muştar cu câte o jumătate de măslină.

Rețete Paște 2019. Ouă umplute cu ciuperci 

Ingrediente: 6 ouă, 200 g ciuperci, 1 ceapă verde, 1 lingură mare cu unt, pătrunjel verde, caşcaval ras, sare, piper, 1 căţel usturoi, 1 lingură unt

Preparare: Se fierb ouăle și se lasă după să se răcească. Între timp, se călesc ciupercile tocate într-o lingură de ulei, în care s-a călit un căţel de usturoi înaint. Se lasă ciupercile să se răcească, apoi se amestecă cu gălbenuşurile ouălelor, puţină ceapă verde tocată, 1 lingură de unt, caşcaval ras, maioneză, sare și piper. Se omogenizează după compoziția. La final, compoziția se adaugă în ouă, care apoi sunt decorate cu pătrunjel.  
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel