Orban, IRITAT după o întrebare despre declarația de avere. Răbufnire la adresa unei jurnaliste

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Ludovic Orban și-a publicat astăzi declarația de avere. Conform acesteia, în ultimele luni, a trăit cu un venit sub cel mediu la nivelul municipiului București. 

Vezi și: Declarația de avere a lui Ludovic Orban. "N-am bani de investit, trăiesc din indemnizația de premier". Care e adevărul

Declarația de avere s-a dovedit a fi un subiect sensibil pentru Ludovic Orban. Ultima declarație de avere a fost depusă în 2017. După doi ani, actualului premier i-a dispărut o datorie de 10.000 de euro din declarația de avere. 

Întrebat de o jurnalistă dacă este adevărat, conform declarației de avere, că a trăit cu 3.100 de lei pe lună, Ludovic Orban a răspuns iritat: ”Da, dar asta e problema dumneavoastră? Uitați-vă în declarația de avere care spune totul  despre cariera mea în viața publică, despre cinstea mea, despre faptul că niciodată nu am acceptat să obțin venituri care nu mi se cuvin. Vă spun limpede că de-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult de jumătate am avut funcții publice și credeți-mă ce vă spun că din indemnizațiile pe care le primești din funcțiile publice, nu te poți îmbogăți, cel mult poți să ai un trai decent”. 

El a mai precizat că e un om foarte modesc, la fel ca familia sa. ”Problema este cât este de corect un om. (...) Oamenii trebuie să înțeleagă că poate sunt cel mai cinstit și mai corect premier” a mai spus Orban. 

Nu este prima oară când premierul are un ton iritat la întrebările Mariei Toader. Vezi aici: Orban, atac la Antena 3. Nu-şi mai recunoaşte declaraţiile despre IT-işti: Veniţi cu întrebările de acasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel