Declarația de avere a lui Ludovic Orban. ”N-am bani de investit, trăiesc din indemnizația de premier”. Care e adevărul

Ludovic Orban. Sursă foto: Contul de Facebook Ludovic Orban
Ludovic Orban. Sursă foto: Contul de Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban și-a depus declarația de avere. Din 2017, actualul premier nu și-a mai completat declarația de avere. 

Controverse majore au planat în jurul lui Ludovic Orban, în primul rând cu privire la munca sa. Cu câteva zile înainte să-și preia mandatul de premier, Cristina Trăilă, deputat PNL, a dezvăluit că Ludovic Orban devenise consultant la societatea de avocatură SCP Doru Trăilă și Asociații, a fostului ei soț. În spațiul public, se zvonea că Ludovic Orban lucrează la compania de construcții Revicond Canaltech SRL Târgu Mureș, dar unde nu se ducea la serviciu, ci era un fel de muncă remote. 

Într-o declarație făcută presei, Ludovic Orban a spus că el nu are bani de investiții, ci trăiește din salariul de premier: ”N-am bani de investit, trăiesc din indemnizația de premier.” La tot acest context, s-a adăugat faptul că Ludovic Orban nu și-a mai depus declarația de avere din 2017. De aceea și declarația sa de avere a fost cea mai așteptată. 

Ce are Orban în declarația de avere

Declarația de avere publicată astăzi pe site-ul Guvernului arată că Ludovic Orban nu are niciun teren, are o casă de vacanță de 200 mp, deținută 50%-50% cu soția, o mașină din 2007, două conturi în bănci ale soției, care însumează aproximativ 12.000 de euro și atât. 

În ceea ce privește veniturile, se pare că de la Revicond Canaltech SRL Târgu Mureș a obținut 28.356 de lei, iar de la Doru Trăilă & Asociații 9.000 de lei. 

În rest, nicio datorie, niciun împrumut, nicio casă de locuit, apartament sau teren, conform declarației de avere publicată pe site-ul Guvernului. 

GĂSIȚI AICI DECLARAȚIE DE AVERE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel