Orban, întâlnire DECISIVĂ cu liderii UDMR şi ai minorităţilor înainte de votul de învestitură

Ludovic Orban se întâlneşte cu Varujan Pambuccian şi cu Kelemen Hunor, înainte de votul de învestitură a noului Guvern.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se întâlneşte luni cu liderul grupului deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, şi cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre votul privind învestirea noului Guvern, au declarat pentru Agerpres surse parlamentare. Cele două întâlniri au loc înainte de plenul comun al Parlamentului privind învestirea Guvernului Dăncilă.

Săptămâna trecută, Ludovic Orban a anunţat că liberalii vor purta discuţii cu toate grupurile parlamentare şi cu parlamentari individual pentru a-i convinge să nu voteze învestirea Guvernului Dăncilă. Duminică, el a precizat că liberalii vor vota împotrivă, la vedere, la învestirea Guvernului Dăncilă şi a făcut apel la parlamentarii care 'mai au capul pe umeri şi mai au un pic de sensibilitate faţă de soarta României' să facă la fel.

[citeste si]

'Am decis în Biroul Politic Naţional, împreună cu grupurile parlamentare, că vom vota împotrivă, la vedere, la învestirea Guvernului, deci nu vom vota acest Guvern, că vom continua comunicarea, dialogul şi încercarea de a convinge oricare parlamentar din actuala majoritate. Facem apel către parlamentarii minorităţilor şi UDMR şi, de asemenea, către parlamentarii care mai au capul pe umeri şi mai au un pic de sensibilitate faţă de soarta României să voteze împotriva învestirii acestui Guvern. Orice parlamentar din PSD care ştie că Dragnea duce România în prăpastie, că Dragnea va duce PSD-ul spre prăbuşire totală, dacă vrea să scape de Dragnea, acum este ocazia, acum este ceasul al doisprezecelea', a declarat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel