Orban, CRITICI după audierile miniștrilor, în ședința de Guvern

Ludovic Orban a fost critic după audierile miniștrilor desemnați. Și-a exprimat părerea la începutul ședinței de guvern. 

”Încep prin a vă felicita, de față cu mass-media, evident, pentru prestația din comisiile de specialitate. Mulți dintre dvs. n-ați fost parlamentari și nu cunoașteți istoria audierilor candidaților la funcția de ministru în comisiile de specialitate. Ce s-a întâmplat la aceste audieri nu s-a întâmplat niciodată. Audieri de 3 ore, 3 ore jumate. PSD, de fiecare dată când a avut majoritate parlamentară, nici măcar nu le-a permis la candidații de miniștri să răspundă la întrebările la care n-aveau răspuns” a spus Ludovic Orban în ședința de guvern. 

”În plus, colectau toate întrebările, nu cum s-a întâmplat la voi- întrebare și răspuns, și ei nu răspundeau decât la 10% din întrebări” a continuat premierul desemnat. 

”Atâta agresivitate, împinsă, de multe ori, până la mitocănie și la depășirea unui limbaj civilizat, cât a fost în aceste audieri, rar mi-a fost dat să văd. Descalifică pe mulți parlamentari PSD care au coborât nivelul audierilor atât de jos.” a continuat Orban, care i-a felicitat pe miniștri, pentru că au făcut față cu brio. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel