Oprescu: Câte drumuri au fost făcute pentru transportarea zăpezii strânse de pe străzi

oprescu
oprescu

Atât la sate, cât și în marile orașe ale României, zăpadă a dat mari bătăi de cap oamenilor. Unul dintre efectele vremii rele a fost circulația îngreunată.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că marţi noapte au fost 250 de utilaje de deszăpezire pe străzi şi s-au făcut 1.579 de drumuri pentru transportarea zăpezii strânse, miercuri dimineaţă circulaţia rutieră şi cea a mijloacelor de transport în comun desfăşurându-se normal.

"La ora 5.30 se aflau în teren 250 de utilaje de deszăpezire şi 425 de operatori, dintre care aproape 100 de oameni voluntari. S-a acţionat prin pluguire, acolo unde este cazul, şi s-a cărat zăpada de pe arterele mari dar şi de pe străduţe secundare. Intrările în Bucureşti funcţioneză în toate punctele cardinale", a spus Sorin Oprescu, miercuri dimineaţă, la punctul Infotrafic al Primăriei Capitalei, notează Mediafax.

Potrivit edilului Capitalei, pentru transportarea zăpezii strânse de pe străzi au fost făcute 1.579 de drumuri.

Sorin Oprescu a mai spus că operatorii de deszăpezire au făcut o pauză în jurul orei 05.30, iar începând cu ora 06.00, după ce au efectuat schimbul de tură, aceştia sunt din nou în teren.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel