Omar Hayssam a primit 16 ani de închisoare

hayssam dc
hayssam dc

Omar Hayssam a fost condamnat, vineri, la 16 de închisoare prin decizie definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Instanța supremă l-a condamnat definitiv pe Omar în dosarul Volvo, în care este acuzat că a înșelat patru firme cu 1,6 milioane de euro. El și alte două persoane, care au primit condamnări de 14 respectiv 16 ani, au fost anterior condamnate și de către Tribunalul București și de către Curtea de Apel.

Potrivit procurorilor, inculpatul a luat în leasing mai multe utilaje pe care ulterior le-a trimis în Siria și Egipt, la firmele controlate de el.Omar Hayssam a cumpărat 22 de capete de tractor Volvo pe care ulterior le-a exportat în Siria și Egipt cu acte false, fără a mai fi nevoie să facă plățile înapoi către companiile care au vândut aceste utilaje, transmite Antena3. Omar Hayssam a produs astfel un prejudiciu de 1,6 milioane de euro firmelor de la care a luat în leasing mai multe utilaje.

Decizia ÎCCJ este definitivă și nu poate fi atacată cu recurs.

Această condamnare la 16 ani de închisoare ar trebui să se adauge celor 20 de ani pe care Hayssam i-a primit pentru răpirea celor trei jurnaliști Români din 2005: Marie Jeanne Ion, Ovidiu Ohanesian și Sorin Mișcoci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel