Omagiu pentru Laura Stoica, la 7 ani de la moartea artistei

laura_stoica
laura_stoica

În urmă cu șapte ani, un accident rutier cumplit a curmat viața marei artiste Laura Stoica, a iubitului ei, bateristul Cristian Mărgescu, precum și a copilului lor nenăscut. Cu ocazia comemorării a șapte ani fără Laura Stoica, sâmbătă, în Centrul Vechi al Capitalei, foşti colegi de breaslă ai artistei i-au adus un omagiu impresionant.

Potrivit rtv.net, numeroşi cântăreţi, actori şi dansatori s-au alăturat, sâmbătă, unul flashmob organizat în memoria cântăreței, între care și Paula Seling, Aurelian Temişan, Crina Matei, Silvia Dumitrescu, Pepe, Bogdan Tudor, Dragoş Chircu sau Viky Red, care au cântat la unison versurile piesei "Un actor grăbit", probabil cea mai cunoscută din repertoriul cântăreţei despre care se spune că a fost cea mai bună voce feminină de rock a României.

"Este un moment plin de sensibilitate. Mă bucur că s-au adunat foarte mulţi artişti, m-am simţit onorat că am fost invitat", a spus Pepe.

"Un flash mob reuşit, îmi pare rău că subiectul este o colegă care a dispărut dintre noi prea devreme. Am primit vestea când noi eram la petrecere de mucenici şi s-a spart toată petrecerea", a declarat şi Aurelian Temişan.

Inițiativa evenimentului a aparținut celor de la FlashMob România, susţinută și de fratele artistei dispărute prematur dintre noi, Alexandru Stoica, şi de Fundaţia Laura Stoica.

Considerată cea mai mare voce rock feminină a României, Laura Stoica s-a lansat în 1990, când a câştigat premiul întâi la Festivalul Mamaia, secţiunea interpretare, cu piesa "Dă, Doamne, cântec", însă, probabil, cea mai cunoscută piesă a artistei a fost melodia "Un actor grăbit", aleasă piesa anului 1992.

Laura Stoica a murit pe 9 martie 2006, în urma unui accident rutier, la doar 38 de ani și însărcinată în trei luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel