Ofertele last-minute: Alternativa unei vacanţe ieftine în străinătate

11173315-last-minute-travel-deals
11173315-last-minute-travel-deals

Românii dornici de vacanţe de neuitat în străinătate se pot bucura de ofertele last-minute oferite de J’Info Tours. Vacanţele last-minute, oferite de compania de turism sunt valabile pentru lunile iulie si august, preţurile fiind astfel la un preţ redus.

autor: Alex Antonache

Fie ca vrei să vizitezi Italia şi oraşele sale bucurându-te de briza Mediteranei, fie că Olanda, Belgia sau Luxemburg îţi fac cu ochiul prin specificul lor, compania de turism J’Info Tours ţi-a pregătit vacanţa perfectă la preţuri accesibile tuturor.

O excursie de 8 zile prin Europa de Vest, prin mari oraşe ca Bruxelles, Rotterdam, Delft, Haga, Alkmaar şi Amsterdam programată pentru data de 22 iulie te costă acum doar 399 €, cazarea făcându-se în hoteluri de 3 sau 4 stele.

Pentru cei ce dores să petreacă mai mult timp pe plajă sau să se bucure de un bronz mediteranian, J’Info Tours, le-a pregătit excursii în Spania sau Porugalia. Aici veţi putea vizita o multitudine de obictive turistice sau vă veţi putea bucura de paljele însorite şi de Marea Mediterana timp de 10 zile pline de distracţie.

Pentru cei nonconformişti oferta last minute “Whisky Tour”, poate reprezenta vacanţa perfectă. Castele, kilturi şi whisky sunt primele lucruri care îţi vin în minte atunci când te gandeşti la Regatul Unit al Marii Britanii . Cei ce vor pleca în acest sejur vor petrece 9 zile de neuitat în oraşele faimoase pentru istoria Whisky-ului şi pentru tradiţiile englezeşti ca Edinburgh - Perth - Aviemore - Inverness - Loch Ness - Glasgow - Chester- Stratford Upon Avon - Oxford – Londra. Preţul acestui sejur este de 669 € plecarea fiind programată pentru 3 iulie sau 28 august.

Deci strângeţi-vă bagajele şi profitaţi de vacanţele last-minute oferite doar de J’Info Tours pentru luniile iulie şi august.

Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina de internet: http://www.jinfotours.ro/oferte-last-minute.html.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel