Oferte de Crăciun pentru bucureșteni

15-craciun-evz_a906b92964
15-craciun-evz_a906b92964

În acest an, bucureștenii își pot face cumpărăturile de Crăciun la tărgurile de sezon, unde sunt așteptați cu decoraţiuni, brazi, dulciuri, produse textile şi concerte.

Autor: Bănică Oana

Deoarece alegerea unui cadou de Crăciun este, de multe ori, o sarcină grea, organizatorii de târguri au decis sa ne ușureze viețile aşa că vor organiza, în Bucureşti, evenimente destinate celor care vor să cumpere cadouri pentru cei dragi.

Bucureştiul are cel puţin trei târguri interesante în această perioadă. Cel din parcul IOR, Oraşul lui Moş Crăciun, oferă celor interesaţi posibilitatea de a cumpăra dulciuri tradiţionale şi decoraţiuni făcute de meşteri artizanali.

Puteţi savura un vin fiert sau o ciocolată caldă în timp ce urmăriţi concerte de Crăciun. Concertele vor dura până pe 23 decembrie, începând de la ora 18.00, în fiecare zi.

Pentru cei care vor să meargă la shopping în centru, târgul de la Sala Dalles este cea mai potrivită alegere. Acolo pot fi achiziționate decoraţiuni pentru casă şi brad, produse textile şi dulciuri.

De asemenea, până  pe3 ianuarie 2012 în sectorul 2 al Capitalei se organizează târgul de Crăciun "Vine Moşul în Obor". Localizat în Parcul Obor, evenimentul va aduce laolaltă meșteri populari și colindători, spectacole și demonstrații culinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel