Urmărește emisiunea live


Oferta lui Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim, primită cu scandal

diaconescu
diaconescu

 Joi, în ultima zi pentru primirea ofertelor pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu s-a prezentat pentru a depune o nouă ofertă care o dubla pe cea anterioară.  Dan Diaconescu a protestat în momentul în care şeful Oficiului Participaţiilor Statului, Remus Vulpescu, i-a comunicat că a depus prea târziu cea de-a doua ofertă, motivarea oficială fiind depăşirea cu câteva minute a termenului limită.

Procesul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim nu a fost lipsit de incidente. Dan Diaconescu a susţinut că a fost impedicat iniţial să depună noua ofertă de cumpărare a acţiunilor Oltchim. Termenul pentru depunerea documentelor de participare la licitaţia de privatizare a Oltchim expirase la ora 12.00, iar şeful OPSPI a anunţat că oferta lui Diaconescu a fost depusă după ora 12.00.

 "Aţi mai pomenit vreodată aşa ceva: să se comită o escrocherie ca pe strada Covaci? Ar fi culmea să se refuze cea mai mare ofertă şi să fim respinşi pentru o schemă de acest tip. Noi am venit la ora 11:20 la sediul Minsiterului. Până la 11:57 mi s-a spus că nu merg nu ştiu ce imprimante, apoi a zis că e 12.04 şi că oferta se respinge", a declarat Dan Diaconescu la România TV.

După ce a făcut scandal pentru că, susţine el, a fost împiedicat să depună în timp util dosarul de preluare a combinatului Oltchim, o secretară de la minister i-a mai pregătit un motiv de supărare. I-a vărsat cafeaua pe acelaşi dosar.

 După multe discuții, oferta lui Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim a fost acceptată. În schimb, cererea lui Diaconescu privind deschiderea ofertelor în cursul zilei de joi  a fost respinsă de conducerea OPSPI.

Companiile PCC, Chimcomplex şi AISA Invest şi Dan Diaconescu au depus oferte pentru privatizarea Oltchim, a anunţat şeful OPSPI, Remus Vulpescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel