Ofertă atractivă de muncă pentru români: salariu, 50.000 de euro pe an

salariu_euro
salariu_euro

Bestjobs.ro a publicat un anunț de recrutare pentru românii care au calificare în domeniul administrativ sau secretariat și minimum 3 ani de experienţă în lucrul cu managerii, salariul vehiculat fiind unul destul de atractiv: 40-50.000 de euro pe an.   

Potrivit realitatea.net, conform anunțului, Banca Centrală Europeană (BCE) caută mai mulţi Management Assistants, iar salariile pentru cei veniți din România variază între 40.000 şi 50.000 euro pe an.

BCE îşi completează, astfel, reţeaua de asistenţi din care va face angajările în următoarele 12 luni. Aceştia vor oferi suport administrativ pentru managementul şi personalul specializat al băncii.

Banca Centrală Europeană (BCE), cu sediul la Frankfurt, în Germania, administrează moneda unică europeană şi asigură stabilitatea preţurilor în UE.

Pentru a obține un post de Management Assistant, candidații trebuie să aibă calificare în domeniul administrativ sau secretariat; cel puţin 3 ani de experienţă în lucrul cu managerii; un nivel avansat de cunoaştere a limbii engleze; un avantaj la angajare considerându-se cunoaşterea unor sisteme de managementul documentelor.

Data-limită de trimitere a aplicaţiilor este 5 iulie, iar procesul de selecţie va presupune parcurgerea unui test scris şi a unui interviu telefonic sau video.

Mai multe detalii puteți citi aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel