EXCLUSIV  O zodie se va enerva, nici profesional nu e nimic clar, însă are un as în mânecă. Schimbări după Luna Plină

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul săptămânii 13 - 19 iunie.

„Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil (Gemeni, Fecioară, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment. Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri. Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii. Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu. Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi redactor şef Astrosens.ro. 

Ce se întâmplă cu o zodie în săptămâna 13 - 19 iunie

„Luna Plină se petrece în Casa 7, grijă în discuțiile cu partenerul, pentru că Mercur intră în semnul tău. Să nu acționezi bazat pe ce idei ți-au venit. E o săptămână plină de confuzie. Nici profesional nu este nimic clar. Pe moment, te enervezi, nu înțelegi ce se întâmplă, dar nu lua lucrurile personal, mai ales la locul de muncă. Tu ai capacitatea de a te adapta foarte ușor. Conjuncția Marte - Berbec la tine se petrece în Casa 11. Să nu iei vorbele unui prieten mai mult decât sunt”, a spus Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Horoscop 12 iunie 2022

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai atent când mergi la cumpărături. Există riscul unor cheltuieli exagerate pentru unele lucruri inutile. 

Taur

Conjuncția Venus-Uranus din semnul tău îți va aduce o doză bună de instabilitate. Iar tu vei apela bineînțeles la rigiditatea binecunoscută. 

Gemeni

Mercur se pregătește să intre în semnul tău. Îți dau târcoale tot felul de gânduri și idei, însă încă nu le poți verbaliza. De mâine încolo. 

Rac

Treci de la o stare la alta foarte repede, dar tu nu ești conștient. Însă apropiații îți vor menționa acest lucru pe care îl vei nega inițial. 

Leu

Pui prea multă presiune pe tine atunci când ești în compania unor grupuri mari de oameni. Adică faci tot posibilul să pari perfect. 

Fecioară

Vei fi foarte preocupat din cauza unor probleme de la serviciu. Însă este posibil ca tu să exagerezi. Nu îți neglija persoanele dragi!

Balanță

Conjuncția Venus-Uranus îți poate da adevărate bătăi de cap. Te vei agita în mod exagerat pentru absolut orice. Risc de cheltuieli exagerate. 

Scorpion

Partenerul te va provoca serios. Te scoate din zona de confort și cu greu îți vei controla anumite reacții. Ar fi bine să te odihnești mai mult. 

Săgetător

Îți propui multe planuri, dar vei trece superficial de unul la celălalt. Intenție există să te ocupi și de treburile gospodărești, dar pierzi repede interesul. 

Capricorn

Conjuncția Venus-Uranus are loc în casa veseliei și a poftei de viață. Deci depinde doar de tine să ai parte și de anumite momente pe placul tău. 

Vărsător

Este o zi bună pentru curățenie, redecorare sau clipe de răsfăț acasă. S-ar putea să beneficiezi și de unele discuții interesante cu familia. 

Pești

Ți-ar face bine o plimbare. Întâlnirile cu prietenii dragi. Discuții cu oameni interesanți. Și bineînțeles nu un program rigid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel