O tânără a căzut cu parașuta din cauza vântului

parasute
parasute

O tânără de 21 de ani, care se afla la primul său zbor cu parașuta, s-a prăbuşit, marţi, între blocuri, la Craiova.

În urma accidentului fata a fost transportată la spital. Ea a suferit  un traumatism cranio-cerebral şi multiple fracturi, astfel că a rămas internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Tânăra făcea parte dintr-un grup de 10 cursanţi care au sărit marţi pentru prima dată cu paraşuta. Cursanţii au fost supravegheaţi de un instructor, însă, din cauza vântului, tânara a pierdut direcţia şi a căzut între blocuri.

"Potrivit primelor evaluări medicale, tânara, care este din comuna doljeană Amărăşti, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut minor, are probabil fractură de mandibulă, fractură de humerus, fractura de antebraţ şi membru superior stâng, dar este în stare stabilă", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, Costantin Florea, incidentul a avut loc în cartierul Romaneşti din Craiova, unde tânăra s-a prăbuşit iniţial pe un bloc, însă din cauza vântului s-a dezechilibrat şi a căzut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel