O mireasă furată nu a putut fi recuperată de mire. Vezi de ce

8
8

Un mire sibian nu a reușit să-și recupereze mireasa furată, întrucât, din cauza alcoolului consumat, a pierdut volanul mașinii în care se afla și a ajuns într-o râpă, după care autoturismul a luat foc. Din fericire, tânărul mire s-a ales doar cu răni ușoare, informează adevărul.ro.

Un sibian, în vârstă de 24 de ani, din comuna Daia s-a căsătorit și, așa cum se obișnuiește, tânăra sa mireasă a fost furată de nuntași. Dornic de a-și recupera soția, Alexandru a plecat în toiul petrecerii să-și caute mireasa furată. S-a urcat la volanul autoturismului său, dar, din cauza alcoolului consumat la eveniment, mirele nu a estimat cum trebuie riscul unei depășiri iar mașina a zburat într-o râpă, după care a luat foc.

Bărbatul a ieşit repede din autoturism şi a scăpat doar cu răni uşoare. Flăcările au fost stinse de şoferii care treceau prin zonă.

Etilotestul a arătat că Alexandru avea o alcoolemie de 0,30 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, iar polițiștii ajunși la locul accidentului au descoperit că mirele avea și permisul reţinut, tot pentru un accident.

”Un conducător auto aflat la volanul unui autoturism BMW a depășit două autoturisme, s-a agățat de unul dintre ele, a ieșit pe partea stângă în décor și s-a răsturnat, iar mașina a luat foc”, a spus inspector principal Costin David, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, citează adevarul.ro.

Din fericire, tânărul a avut noroc și a scăpat doar cu răni ușoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel