O fetiță de un an din Iași, omorâtă de concubinul mamei

O fetiță de numai un an și două luni a murit după ce a fost supusă la chinuri groaznice de către concubinul mamei sale.

Se pare că bărbatul în vârstă de 23 de ani, din Iași, a bătut fetița în timp ce-i făcea baia de seară, pe motiv că era deranjat de plânsetele acesteia. Se pare că el însuși a dus fetița la spital, după care a dispărut, după cum relatează rtv.net. Deși susținea că micuța a înghițit apă în timp ce-I făcea baie, analizele medicilor au arătat că acesta avea răni la nivelul capului. Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Iași, dar, în ciuda eforturilor medicilor, nu a supraviețuit.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Carmina Pascal, a declarat că procurorul care a efectuat primele verificări a avut dubii în ceea ce privește starea de sănătate psihică a suspectului. “În urma necropsiei care s-a efectuat la începutul acestei săptămâni s-a constatat că traumatismele craniene au fost intense și au fost produse prin lovire cu corpuri dure”, a precizat aceasta în ceea ce privește starea fetiței, conform adevărul.ro.

Bărbatul, cercetat acum pentru omor, a fost internat la Spitalul Socola pentru expertize psihiatrice și diagnosticat cu tulburări de personalitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel