O fetiţă de şase ani a murit la grădiniţă, în brațele educatoarei

Tragedie într-o grădiniță din Vrancea. O fetiţă de şase ani, din comuna  Tătăranu, a murit, vineri, într-o pauză de la grădiniţă, în braţele educatoarei, sub privirile celorlalţi preşcolari, înainte să moară copila, care ar fi avut probleme neurologice mai vechi, acuzând dureri de cap şi de burtă.

Potrivit viceprimarului comunei Tătăranu, Dumitru Bălan, copilul de şase ani a murit, vineri, în braţele educatoarei, sub privirile celorlalţi copii care se aflau afară, într-o pauză, când cadrul didactic îi scosese să îi ducă la toaletă, transmite Mediafax.

Fata ar fi avut probleme de sănătate mai vechi, iar înainte de a deceda ar fi acuzat dureri de cap şi de burtă, a precizat viceprimarul.

 "Știu că acest copil trebuia să fie la clasa pregătitoare, însă părinţii nu au dat-o, pentru că avea probleme neurologice, avea probleme de sănătate şi au vrut să-l ţină lângă casă pentru a putea interveni. Dacă ar fi mers la clasa zero, trebuia să meargă la o altă şcoală, la distanţă, şi de aceea au lăsat-o la grădiniţă. Părinţii au insistat să rămână aici. Acuza dureri de cap şi de burtă şi a decedat în braţele educatoarei, care este în stare de şoc. I s-a făcut rău pur şi simplu", a declarat, vineri, pentru Mediafax vicepriimarul comunei Tătătaru, Dumitru Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel