O companie farmaceutică din SUA cere aprobarea de urgență a medicamentelor împotriva COVID-19

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Relief Therapeutics, o companie farmaceutică, solicită aprobarea de urgență a SUA pentru medicamente împotriva COVID-19.

Relief Therapeutics și partenerul său de dezvoltare NeuroRx au anunțat transmiterea potențialului lor medicament COVID-19 către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), în căutarea unei autorizații de utilizare de urgență, transmite Reuters.  Companiile solicită o aprobare pentru RLF-100 ca tratament pentru pacienții cu COVID-19 care se află la terapie intensivă și au epuizat toate tratamentele aprobate.

„Pacienții tratați cu RLF-100 au demonstrat un avantaj de 3 ori mai mare în ceea ce privește supraviețuirea, recuperarea după insuficiența respiratorie și alți parametri care indică o îmbunătățire clinică semnificativă”, a spus compania într-o declarație.

Solicitarea se bazează pe un studiu de 51 de persoane care a comparat RLF-100 cu cei care primesc tratamentul standard în cazul infecției cu COVID-19. Medicamentul a fi eficient în tratamentul COVID, susțin experții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel