O companie a făcut public numele concediaților. Vezi explicația

ana, Elena Badea / 11 dec 2013 / 17:57 Salveaza PDF Comentarii
tir lazar
Descriere foto: tir lazar

Motivare surprinzătoare din partea unei companii din România pentru decizia de a face public numele celor 93 de șoferi pe care i-a concediat în 2013.

Compania de transporturi International Lazăr Company, cu sediul la Piteşti, a concediat 93 de șoferi în acest an, contractul de muncă încetând din cauza prejudiciilor create, scrie businessmagazin.ro. În plus, compania a făcut public și numele și orașul de reședință a celor pe care i-a concediat ca să nu-i mai angajeze nimeni.

Angajaţii au fost concediaţi pentru furt de motorină, lipsa mărfurilor transportate, accidente grave, conduită iresponsabilă în trafic sau acte grave de indisciplină.

International Lazar Company deţine cea mai cuprinzătoare flotă din judeţul Argeş ce totalizează 310 camioane, compania înregistrând venituri în 2012  de 38,1 milioane de euro, potrivit informaţiilor disponibile pe siteul companiei.

Rutele transportatorului International Lazăr Company, compania care transportă autovehiculele Dacia produse la Mioveni, ajung pe lângă Maroc şi in Turcia, Iran sau Moscova, iar în portofoliu intra pe plan local cei trei producători de anvelope Michelin, Pirelli şi Continental şi companii precum P&G, Saint Gobain şi distribuitorul de bunuri de larg consum Elgeka Ferfelis.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25