Noile modele Dacia Dokker şi Dokker Van, lansate în România

Noile modele Dacia au fost lansate oficial în România. Dacia Dokker şi Dokker Van vor putea fi comandate în România începând de miercuri, 19 septembrie 2012, în reţeaua autorizată Dacia.

Dacia Dokker este un automobil destinat unei utilizari atât în scop personal, cât şi profesional. Dacia Dokker va fi comercializată cu preţuri între 9.000 şi 13.600 de euro, inclusiv TVA.  Modelul este propus cu patru versiuni de motorizare: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 75 CP şi 90 CP si dispune de trei nivele de echipare - Basic, Ambiance şi Laureate. Pentru acestea preţurile variază între 9.000 de euro pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzină 1.6 MPI de 85 CP şi 13.600 de euro pentru varianta Dokker Laureate, cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP.

Dokker Van dispune de o bună capacitate de încărcare şi este oferit în două nivele de echipare, Basic şi Ambiance. Pentru versiunea Basic, preţul porneşte de la 8.700 de euro, iar pentru versiunea Ambiance, de la 11.500 de euro, inclusiv TVA. Dokker Van dispune de aceleaşi motorizări ca modelul Dokker.

Noile modele Dacia vor putea fi testate cu ocazia evenimentului “Zilele Dokker”, organizat în perioada 20-28 septembrie. Astfel, cu lansarea celor două modele, constructorul auto Automobile Dacia se mândreşte cu nouă modele lansate în opt ani.

(Surse: www.b1.ro, Mediafax)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel