Nelu Gruia şi soţia sa se reclamaseră reciproc la Parchet pentru agresiune

Fostul poliţist Nelu Gruia a depus, la începutul lunii martie, o plângere împotriva soţiei şi a fiicei sale, pe care le acuza de agresiune, la Parchetul Judecătoriei Craiova, ulterior procurorii înregistrând o nouă plângere, de această dată, a soţiei, care reclama că fusese agresată de către bărbat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Craiova, procuror Jean Nicolae Uncheşelu, fostul poliţist Nelu Gruia a depus, în 9 martie, o plângere prealabilă împotriva soţiei sale, Carmen-Angela, şi a fiicei, Ruxandra, pe care le acuza că l-ar fi agresat, transmite Mediafax.

"În acel dosar se făceau cercetări pentru loviri sau alte violenţe, domnul Gruia sesizând că a fost agresat de fosta soţie şi de fiica dumnealui. Soluţia s-a şi dat în acest dosar, fiind vorba de neînceperea urmării penale (NUP), întrucât Nelu Gruia şi-a retras plângerea prealabilă", a declarat, vineri, procurorul Jean Nicolae Uncheşelu.

În urmă cu două săptămâni, în 2 aprilie, procurorii Parchetului Judecătoriei Craiova au înregistrat o nouă plângere prealabilă, tot pentru loviri sau alte violenţe, de data aceasta depusă de către fosta soţie, Carmen Angela Gruia, împotriva lui Nelu Gruia.

"Dosarul a fost înaintat spre cercetare poliţiştilor, unde se află şi acum. Soluţia în acest dosar va fi tot de NUP întrucât presupusul făptuitor a murit între timp", a precizat procurorul Jean Nicolae Uncheşelu.

Fostul poliţist Nelu Gruia a fost înmormântat, vineri, la cimitirul "Ungureni" din Craiova, alături de soţia sa, pe care a împuşcat-o în inimă, funeraliile desfăşurându-se în prezenţa a aproximativ 150 de persoane, între care poliţişti, elevi ai femeii, care era profesoară, şi colegi ai acesteia.

Fostul şef al Biroului Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj Nelu Gruia şi director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj şi-a împuşcat, miercuri, soţia şi fiica, apoi a încercat să se sinucidă, în urma unui conflict izbucnit în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel