Nativii zodiilor care vor avea o viață MAI BUNĂ în februarie

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Aspectele lunii februarie sunt benefice pentru unele zodii. 

Prima lună a anului a fost una de acomodare pentru noi toți. Acum, de la februarie, avem alte așteptări. Și oarecum, astrele vor fi de partea noastră. Mai ales pentru anumite zodii care vor fi susținute din plin. Toate tranzitele și aspectele importante se vor simți în viața unor nativi. Dar atenție! În februarie, astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă, atenționează Astrosens

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Gândiţi-vă aşa: aveţi în vizită luna aceasta - cel puţin în primele două săptămâni - pe Mercur, pe Marte, pe Venus, pe Pluto. 

Mercur - gândire, idei, comunicare, flexibilitate, conexiuni, logică. Perfect! E puţin retrograd în primele patru zile, dar e nicio problemă.

Venus - care nu mai este retrogradă în februarie. Venus ţine de carismă, magnetism, pasiune, de plăceri, de bucurii, de valorificare a propriei persoane, de relaţii, de atracţie.

Apoi avem Marte în casa I toată luna. Vă daţi seama? Impuls, energie, dorinţă, întreprindere. Sunteţi întreprinzători, furioşi pe alocuri, dar sunteţi puşi pe fapte.

Şi Pluto, care stă undeva în spate, departe şi împinge aceste planete, le dă un aer mistic, misterios.

Cu alte cuvinte, aveţi o lună minunată! Minunată! Extraordinară! Şi dacă nu se întâmplă şi ceva bun în viaţa voastră în februarie, e doar vina voastră. Dar cu atât de multe planete în casa I la voi, nu aveţi cum să staţi degeaba. Faceţi sport, schimbaţi-vă garderoba, învăţaţi ceva, ieşiţi în faţă. Trebuie să fiţi foarte curajoşi, foarte întreprinzători.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu am cum să nu vă spun din prima: Casa a 5-a, a iubirii, este tranzitată de multe planete(Mercur, Venus, Marte, Pluto). Jupiter este în casa a 7-a a relațiilor, acolo unde va intra și Soarele. Venus nu mai este retrogradă. Deci toate aceste aspecte vorbesc despre senzualitate, plăcere, despre răsfăţ, despre distracție, creativitate, satisfacție. Cu Marte prin casa a 5-a aveţi momente de impulsivitate care vin dintr-o dorinţă de a crea, de a oferi, de a genera.

În februarie, în afară de muncă şi casă, trebuie să mai faceţi şi altceva. E o lună de răsfăţ, de bucurii, de plăceri. Sunteți primii responsabili de fericirea voastră! Ceilalți vor aprecia respectul pe care vi-l veți acorda.

Şi indiferent de vârstă, indiferent dacă aveţi sau nu un partener, trebuie să învăţaţi să vă iubiţi. Dacă vreţi să croşetaţi, să mergeţi la un curs de olărit, dacă vreţi să vă schimbaţi garderoba, dacă vreţi să vă vedeţi cu prietenii şi să încercaţi o băutură nouă, luna februarie este cea mai potrivită!

Citește despre a treia ZODIE AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel