Năstase, despre retragerea decorației: Iohannis este mai rău decât Băsescu, gest meschin

Fostul lider al PSD Adrian Năstase a vorbit încă o dată despre gestul făcut de Klaus Iohannis de a-i retrage decorația primită în urmă cu 17 ani, considerând ca a fost un ”gest meschin”.

Întrebat, în emisiunea ”Legile Puterii”, de marți seara, de la realitatea, dacă crede că decizia de retragere a decorației a venit în urma presiunii publice, Năstase a răspuns:

”Depinde câți analfabeți există în țară și câți fac parte din propaganda asta pro-Iohannis. Băsescu și el a avut o presiune de acest gen și a spus foarte clar că 'în cazul ăsta nu pot să retrag decorația, pentru că faptele pentru care a fost condamnat Năstase reprezintă niște găinării și, în concluzie, el nu și-a trădat țara, deci țara poate să-l ierte'. Până la urmă, Iohannis este mai rău decât Băsescu, din punctul ăsta de vedere. E lipsă de inteligență politică. Pentru că sunt foarte mulți oameni care știu că, în cartea de istorie, de partea mea vor rămâne lucruri foarte importante”, a spus Năstase.

”E vorba de intrarea în NATO, de finalizarea negocierilor cu Uniunea Europeană și multe altele, inclusiv finalizarea lucrărilor la Casa Poporului (Palatul Parlamentului) acolo unde Iohannis va depune jurământul în curând, pentru cel de-al doilea mandat, iar în partea cealaltă, la Iohannis, nu Schengen, nu ridicare MCV, nu perspectivă pentru moneda euro etc. Nu mă compar cu Maniu, pentru că e vorba de vremuri diferite, lucruri diferite, eu am subliniat absurdul unei situații generate de Iohannis”, a mai spus fostul lider al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel