Muzeul Antipa, solicitare privind Muzeul Holocaustului. Răspunsul Universității ”Ion Mincu”, ”fără echivoc” - Document

Muzeul Antipa
Muzeul Antipa

Reprezentanţii Muzeului ”Grigore Antipa” au contactat Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, pentru a cere lămuriri privind o eventuală amplasare a Muzeului Naţional al Evreilor şi Holocaustului pe terenul aflat în proprietatea Muzeului de Istorie. 

”Ca urmare a declarațiilor referitoare la o potențială amplasare a Muzeului Național al Evreilor și al Holocaustului din România pe terenul aferent Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, instituția noastră a contactat Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Aceasta, prin Centrul său de Cercetare, Expertiză și Cosultanță, a luat parte la elaborarea planului urbanistic zonal și a planului de reglementări al zonei protejate în care se află muzeul nostru.

Considerând această instituție ca fiind cea mai competentă pentru a emite o interpretare a acestor reglementări, am cerut acestora un punct de vedere asupra potențialului de dezvoltare al acestei zone.

Răspunsul acestora a fost unul fără echivoc și în perfectă concordanță cu opinia experților în muzeografie și al lumii academice din România.” transmite Muzeul Antipa. 

VEZI AICI RĂSPUNSUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel