Mureş: Tânăr reţinut pentru înşelarea a o sută de persoane cărora le-a promis slujbe în străinătate

catuse
catuse

Un tânăr din Reghin, judeţul Mureş, a fost reţinut, el fiind suspectat de înşelarea a peste o sută de persoane cărora le-a promis că le va găsi locuri de muncă în străinătate, contra unor sume cuprinse între 250 şi 350 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Mureş, ofiţerii Biroului de Investigarea Fraudelor de la Poliţia municipiului Reghin au început urmărirea penală faţă de un tânăr în vârstă de 28 de ani din Reghin, pentru înşelăciune, scrie Mediafax.

Tânărul este suspectat că a înşelat peste o sută de persoane, cărora le-a cerut diverse sume de bani pentru a le intermedia obţinerea de locuri de muncă în străinătate.

"Poliţiştii au stabilit că bărbatul a indus în eroare mai multe persoane promiţându-le că le va trimite în străinătate la muncă, prin intermediul unei societăţi al cărei reprezentant este. În urma unei percheziţii domiciliare, poliţiştii au descoperit peste o sută de dosare aparţinând unor persoane din municipiul Reghin şi comunele învecinate, persoane cărora le solicita sume cuprinse între 250 şi 350 de lei. Împotriva acestuia, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pentru a se formula cerere de arestare preventivă", se precizează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel