Muncitorii nu mai au încredere în privatizarea Oltchim

Protest_Oltchim
Protest_Oltchim

Peste 400 de angajaţi nemulţumiţi au ieşit pentru a protesta pentru a 3-a zi consecutivă, în această dimineaţă, pe platforma combinatului.

Oamenii au venit în faţa pavilionului administrativ pentru a-şi striga nemulţumirile în această dimineaţă. După aproximativ 1 oră şi jumătate de proteste s-au întors în secţii cu veşti proaste pentru că directorul companiei a ieşit în faţa muncitorilor, informându-i că banii blocaţi în conturile societăţii nu au fost deblocaţi pentru a li se plăti avansul pe august, aşa cum li s-a promis iniţial. Acest lucru i-a determinat pe oameni să spună că se vor întoarce zilnic să protesteze până când le vor intra salariile restante în conturi de pe luna august dar şi banii promişi de Guvern pentru reluarea producţiei la Oltchim oprită în urmă cu aproximativ 6 săptămâni.

Directorul interimar Radu Olaru i-a informat pe muncitori că într-adevăr ministrul Daniel Chiţoiu i-a cerut să găsească o soluţie legală pentru a-i desface contractul de muncă fostului manager general Constantin Roibu deoarece acesta se pare că a acuzat mai mulţi muncitori să nu mai participe la protest pentru că altfel le va desface contractul de muncă. Radu Olaru a spus că are cadrul legal pentru a-i desface contractul de muncă lui Constantin Roibu, oamenii nefiind tocmai mulţumiţi de această hotărâre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel