Monica Columbeanu îi propune lui Irinel un acord în ce priveşte custodiei fiicei lor

Monica_Irinuca_Izvorani
Monica_Irinuca_Izvorani

Monica Columbeanu îi propune soţului său un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitări făcută de omului de afaceri Irinel Columbeanu prin care cerea ca soţia sa să fie de acord ca Irina să poată sta temporar la Izvorani, potrivit avocaţilor Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu.

Totuși, "acest demers nu reprezintă o renunţare la obligaţia Monicăi Columbeanu de creştere şi educare a Irinei, ci un beneficiu pentru creşterea normală şi armonioasă a fetiţei", precizează avocaţii acesteia.

În urma unei solicitări transmisă personal de Irinel Columbeanu, în prezenţa avocaţilor acestuia imediat după amânarea judecătorii cererii de reîncredinţare a Irinei de către Judecătoria Buftea, din 23 mai 2011, Monica este rugată să fie de acord ca fiica lor să poată sta temporar la Izvocari.

Astfel, avocaţii Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu au înaintat "o propunere concretă şi condiţionată prin care fetiţa să poată sta temporar şi că tatăl acesteia", raţiunea demersului fiind dorinţa Monicăi Columbeanu ca soţul acesteia să facă parte în mod activ din viaţa acesteia mai ales că de peste zece zile el nu şi-a mai vizitat fiica.

"Condiţiile esenţiale ale acestei propuneri sunt: 1. Irina trebuie să-şi continue programul educativ la aceeaşi grădiniţă; 2 Monica nu renunţă la custodia judecătorească, aceasta putând întrerupe oricând executarea acestuia acord; 3. viaţa privată a Irinei va fi protejată contra expunerii publice; 4. Monica nu va fi denigrată direct sau indirect de către tatăl sau bunicul Irinei pe toată această perioadă, nici în prezenţa minorei şi nici în vreun mediu sau spaţiu public. Pe durata convenţiei de custodie comună Irinel Columbeanu va suspenda judecarea procesului de reîncredinţare a Irinei şi se va abţine de la formularea altor cereri civile în instanţă", arată avocaţii.

Următorul termen de judecare a cererii lui Irinel Columbeanu de a-i fi reîncredinţaă minora are termen în 6 iunie, termen până la care instanţa le-a cerut soţilor să cadă la un acord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel