Miron Cozma susţine că i-au dispărut bani şi bunuri din hotelul Histria, din Mamaia

miron-cozma
miron-cozma

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma susţine că i-au dispărut bani, bijuterii şi diverse bunuri din camera hotelului Histria din Mamaia în care locuia şi care va fi demolată în zilele următoare şi intenţionează să facă plângeri penale împotriva autorităţilor din acest motiv.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a petrecut Crăciunul la Timişoara, iar marţi a aflat de la televizor că a început demolarea unei părţi din hotelul Histria din Mamaia, unde locuia de doi ani.

El a pornit apoi spre Constanţa, iar miercuri după-amiază a ajuns la unitatea din Mamaia să vadă care este situaţia bunurilor sale după ce aflase că toate obiectele din camerele aflate la etajele 4 şi 5, deci şi ale sale, fuseseră mutate.

Miron Cozma a constatat că i-au dispărut toate lucrurile de valoare pe care susţine că le avea acolo. El susţine că nu mai găseşte suma de 80.000 de lei pe care o ţinea în două valize, bijuterii, icoane, haine şi o carte de rugăciuni pe care o primise cadou de la mama sa.

Cozma a mai spus că el consideră că această demolare nu este legală pentru că nu există o hotarâre definitivă şi irevocabilă a instanţei în acest sens şi că totul nu ar fi decât o răzbunare a autorităţilor împotriva patronului hotelului Histria.

Pentru dispariţia bunurilor, el psune că este decis să facă plângeri penale împotriva autorităţilor locale şi a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, care a iniţiat această operaţiune de demolare la hotelului Histria din Mamaia.

Miron Cozma a mai spus că locuia la Histria din vara lui 2009 şi plătea lunar o chirie de 200 de euro.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, până la ora transmiterii acestei ştiri, Miron Cozma nu depusese vreo plângere privind dispariţia bunurilor respective, singura sesizare fiind făcută telefonic la Poliţia Mamaia pentru violare de domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel