Mirela Boureanu Vaida dă din casă. Așa a reușit soțul ei să o cucerească

Mirela Boureanu Vaida trăieşte o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 10 ani de zile. Recent, ea a mărturisit că are o relaţie stabilă, care îi aduce multă fericire.

În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit că este fericită cu tot ce are în acest moment.

"Sunt fericită cu tot ceea ce am în momentul asta. Am o relaţie stabilă, sunt căsătorită din 2009. Toate femeile fac totul din dragoste,  eu şi soţul meu ne-am întâlnit la Sibiu eram studenţi. El m-a abordat, eu nici nu l-am băgat în seama, am spus că e un alt băgător în seamă. Nu eram interesată de el, el m-a sunat şi lucrurile s-au legat în timp, nu cedez la prima încercare. Eu sunt raţională. Nu este o reţetă de succes în familie, fiecare familie are discuţii, e normal să fie aşa, trebuie să facem totul pentru căsnicia noastră. Eu şi soţul meu ne completăm, vorbim foarte mult, el e mai dezordonat. Lucrurile se leagă de la sine.

Ce spune despre copii

Eu i-am dat mesaj, de exemplu, să o ia el pe Carla de la grădiniţă că nu pot să ajung... totul ţine de comunicare. Vremea trece foarte repede, Vladimir a crescut foarte repede, dansează, e independent. Uitându-mă la copiii mei realizez cât de repede trece timpul. Nu regret nimic, tot ceea ce mi-a fost dat a fost binevenit, eu am mai mult decât mi-am dorit", a declarat Mirela Vaida în cadrul unei emisiuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel