Mircea Lucescu, nouă echipă, potrivit presei din Turcia. Cu cine va semna antrenorul român

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu s-ar fi înţeles cu Beşiktaş, pentru a ocupa postul de antrenor din sezonul următor, anunţă presa din Turcia. Deşi în ultimele luni s-a speculat intens pe seama acestei posibilităţi, acum se pare că totul ar fi pus la punct, iar conducerea turcilor l-ar fi convins pe Lucescu să semneze

Mircea Lucescu s-ar fi înţeles cu Beşiktaş, pentru a ocupa postul de antrenor din sezonul următor, anunţă presa din Turcia. Deşi în ultimele luni s-a speculat intens pe seama acestei posibilităţi, acum se pare că totul ar fi pus la punct, iar conducerea turcilor l-ar fi convins pe Lucescu să semneze, relatează Mediafax.

Mircea Lucescu s-ar fi înţeles cu Beşiktaş, pentru a ocupa postul de antrenor din sezonul următor, anunţă presa din Turcia. Deşi în ultimele luni s-a speculat intens pe seama acestei posibilităţi, acum se pare că totul ar fi pus la punct, iar conducerea turcilor l-ar fi convins pe Lucescu să semneze.

"Nu se pune problema să preiau o echipă din Turcia", transmitea, anterior, Lucescu

Ipoteza unei colaborări între turci şi Lucescu a ajuns în spaţiul public după ce Senol Gunes s-a înţeles cu Federaţia Turcă de Fotbal, pentru preluarea echipei naţionale. Başcanii au luat legătura cu Mircea Lucescu, dar acesta ar fi refuzat să dea un răspuns, potrivi presei din Tucia. Mai mult, într-o discuţie cu ProSport din urmă cu o lună, Îl Luce nega discuţia. ” Nu se pune problema să preiau o echipă din Turcia. Este exclus ca eu şi Răzvan să preluăm acelaşi club. El are drumul său şi ştiu că vrea să rămână la PAOK, unde să ducă la bun sfârşit proiectul”, după ce Fanatik.tr preciza că există posibilitatea ca cei doi să ocupe poziţii la Beşiktaş. Mircea Lucescu în conducere, iar Răzvan Lucescu antrenor.

Mircea Lucescu ar urma să semneze pe 2 ani cu Beşiktaş şi va primi un salariu anual de două milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel