Mircea Lucescu, controversă în Turcia: ”Îl înjură? Un dobitoc”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a ratat calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia de anul viitor.

Selecționata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a ratat caflificarea la Mondial, deși antrenorul român abia a fost instalat. Nu puține voci au cerut imediat demisia tehnicianului român. Unul dintre cei mai înverșunați contestatari este fostul arbitru, în prezent jurnalist sportiv, Ahmet Cakar.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, i-a dat un răspuns dur turcului, amintindu-i de performanțele uriașe pe care Lucescu le-a avut în Turcia.

"Noi n-am putut să-l aducem pe Mircea Lucescu. Financiar, n-am putut, dar nici domnul Lucescu nu-şi dorea să revină. Iar declaraţia dânsului este cât se poate de elocventă: «Decât să mă înjure românii mei, mai bine să mă înjure străinii!». Iată un străin care îl înjură. Dar cum îl injură? Păi, spune că Lucescu nu ştie nimic, după ce Lucescu a câştigat tot ce se putea în Turcia şi în Europa.

Când judeci un antrenor, nu poate conta numai ultimul rezultat. Nu poţi să ştergi cu buretele o carieră de 40 de ani din cauza unui dobitoc, altfel nu pot să-l numesc pe acest arbitru care spune aşa ceva despre Mircea Lucescu", a spus Andrei Vochin la Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel