Mircea Lucescu, considerat 'dezamăgirea anului' de președintele lui Shakhtior Donetsk

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de președintele lui Shakhtior Donetsk, Sergei Palkin, care a declarat asta într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Shakhtior Donetsk.

Într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Shakhtior Donetsk, președintele grupării ucrainiene, Sergei Palkin, a declarat, printre altele, că 2020 a fost anul în care a fost dezamăgit de Mircea Lucescu, relatează football.ua.

„A fost un an de dezamăgiri și în relațiile umane. Mă refer mai ales la Lucescu, la decizia sa de a antrena principalul nostru concurent”, a spus Sergei Palkin. Mircea Lucescu a acceptat în vară oferta de a antrena pe Dinamo Kiev, adversarul tradițional al „minerilor” din Donetsk.

La vremea aceea decizia a fost contestată de fanii ambelor echipe, cei de la Shakhtior renunțând chiar la dezvelirea unui bust care îl omagia pe antrenorul român, amplasat în apropierea stadionului. Palkin face referire în interviu la dezamăgirile anului 2020, printre acestea numărându-se și moartea fostului fotbalist Sergey Atelkin, dar și problemele provocate de pandemia de coronavirus.

În acest conext, al dezamăgirilor, Palkin a menționat-o și pe cea provocată de decizia lui Mircea Lucescu de a antrena rivalul de o viață a lui Shakhtior, după ce a realizat rezultate istorice în fruntea clubului din Donetsk, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel