Mircea Lucescu, ofertat de Beșiktaș Istanbul

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mircea Lucescu este foarte aproape de revenirea în fotbal. Poartă de câteva zile discuții cu Beșiktaș Istanbul și va da un răspuns final cu privire la propunerea făcută: ocuparea postului de director sportiv. Totuși, pare tentat să accepte aventura, anticipiează presa din Turcia.

Discuțiile finale vor avea loc în acest weekend, iar dacă Mircea Lucescu își va da acceptul, anunțul va fi făcut la începutul săptămânii următoare. „Președintele Ahmut Nur Cebi l-a dorit de foarte mult timp pe Lucescu, iar semnătura poate fi pusă pe contract cât mai curând posibil.” , notează jurnaliștii de la Fotomac. Românul ar urma să se ocupa de transferuri, dar va avea un cuvânt important și cu privire la infrastructura clubului.

Lucescu a antrenat clubul Beșiktaș în perioada iulie 2002-mai 2004. Românul este fără angajament din februarie anul trecut, după ce și-a reziliat contractul cu naționala Turciei. Lucescu senior a câștigat în cariera de antrenor 33 de trofee. Cele mai importante sunt Supercupa Europei (2001; Galatasaray) și Cupa UEFA (2009; Șahtior Donețk), potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel