Mircea Diaconu, despre regizorul Geo Saizescu

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Actorul Mircea Diaconu spune că moartea la vârsta de 80 de ani a regizorului Geo Saizescu reprezintă pentru el pierderea unui prieten, ”un om cald, un om bun”.

”Un om care ne-a părăsit... şi faptul că a fost şi unul dintre regizorii noştri şi nu numai, şi prietenii noştri. Cam asta este, de fapt, până la urmă, caracteristica principală a lui Saizescu. El era un prieten, era un om cald, un om bun, chiar un prieten şi, din păcate, publicul care, în general, percepe dispariţia destul de importantă a actorilor, a oamenilor de artă, în ultima vreme parcă mai mult ca niciodată, cred că au dreptate. Se duc, se duc şi parcă nu vine destul din urmă”, a declarat Diaconu pentru Mediafax.

Actorul a amintit că a avut onoarea să joace alături de Geo Saizescu în filmul ”Buletin de București” (1982), de Virgil Calotescu. ”Am fost apropiaţi, ne-am văzut în toate împrejurările, un prieten chiar dacă vârsta era mai înaintată. A fost un grup de oameni care chiar am fost foarte apropiaţi, chiar dacă vârstele erau diferite şi, din păcate, puţini mai trăiesc din acel grup de oameni de generaţia lor, din păcate prea puţini mai trăiesc”, a adăugat Diaconu.

Potrivit surselor Mediafax, regizorul Geo Saizescu a murit la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel