Mircea Diaconu, retragere de pe scenă. Declarații emoționante

mircea diaconu
mircea diaconu

Cu 44 de ani de carieră în spate, actorul Mircea Diaconu este astăzi europarlamentar și ajunge din ce în ce mai rar în țară. El a mărturisit dacă vrea să se retragă sau nu de pe scenă.

Binecunoscutul actor a mărturisit că încearcă să se retragă de pe scena artistică, scrie ziarulring.ro.

"De teatru mă ocup foarte puţin, sunt un om bătrân şi de mai multă vreme caut forme de retragere, iar faptul că sunt la Bruxelles e o formă de retragere. Şi când am fost director la Teatrul «Nottara» a fost tot o formă de retragere. În viaţă şi, în general, în carieră e bine să înveţi să te retragi la timp... E o e meserie înfiorător de grea, care solicită mintea, reflexele, îţi solicită absolut tot. Când îmbătrâneşti, e din ce în ce mai greu", a declarat Mircea Diaconu.

"Actoria e o meserie de tinereţe. Trebuie să îţi meargă rotiţele perfect. Când eram tânăr, eram «de cauciuc», azi nu vă daţi seama câte dureri am în fiecare dimineaţă. Dilema e alta... nu mai pot să îmi fac profesia la nivelul pe care îl doream şi atunci mă costă prea mult din punct de vedere fizic şi psihic. Roata vieţii trebuie să se învârtă normal, să vină ceilalţi şi să o facă mai bine ca mine. Nu am dispărut ca actor şi nici nu voi dispărea, filmele vor sta în cutia aia şi după ce nu voi mai fi viaţă", a mai spus actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel