Miracolele doctorului Leon Dănăilă. Cele 7 secrete ale longevității creierului

Sursa: captură Youtube Fain și Simplu
Sursa: captură Youtube Fain și Simplu

În cel mai nou episod de podcast „Fain & Simplu”, cel mai renumit medic român din toate timpurile, acad. dr. Leon Dănăilă, ne spune care sunt, de fapt, cele 7 secrete ale longevității creierului și ale bunăstării noastre.

După 40.000 de intervenții chirurgicale și peste 50 de cărți de specialitate, neurochirurgul Leon Dănăilă ne dezvăluie rezultatelor ultimelor descoperiri medicale. Cum ne modelează sănătatea mintală fericirea? Ce este neuroplasticitatea și cum o putem influența? Cum ne putem proteja de stresul din lumea modernă? Cum putem lupta împotriva deteriorării funcțiilor cognitive? Este stresul ucigașul celulelor din creierul uman?

Neurochirurgul care continuă să opereze chiar și la vârsta de 90 ani, ne arată care este impactul regimurilor alimentare asupra funcționării creierul uman. Ascultă acest episod și descoperă cum poți accesa puterea incredibilă a neuroplasticității, pentru a avea un creier tânăr la orice vârstă. În PREMIERĂ, chiar de pe scena Ateneului Român, cel mai bun neurochirurg din România, la venerabila vârstă de 90 de ani, ne îndeamnă să nu renunțăm niciodată să luptăm pentru fericirea și sănătatea noastră!

„Trimite asta celor dragi ai tăi. A apărut noul podcast "Fain și simplu" despre miracolele neurochirurgului Leon Dănăilă. La 90 de ani, domnul profesor încă operează pe creier. Și unde altundeva ar fi fost mai potrivit să port o conversație cu unul dintre geniile medicale ale lumii decât pe prima scenă a culturii din România, Ateneul Român? Vezi acum pe YouTube sau ascultă pe Spotify sau Apple Podcasts o conversație de neuitat de la conferința Fain & Simplu x Ateneu. Cum ne modelează sănătatea mintală fericirea? Ce este neuroplasticitatea și cum o putem influența? Cum ne putem proteja de stresul din lumea modernă? Cum putem lupta împotriva deteriorării funcțiilor cognitive? Este stresul ucigașul celulelor din creierul uman?”, povestește Mihai Morar.

Episodul complet poate fi urmărit aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel