Minus 4 grade Celsius la Miercurea Ciuc

De-ce-imi-vad-respiratia-cand-este-frig-afara4
De-ce-imi-vad-respiratia-cand-este-frig-afara4

Mercurul termometrelor a coborât, marţi dimineaţa, la Miercurea Ciuc, până la minus 4 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură înregistrată în această toamnă, în zonele locuite.

Potrivit meteorologilor de la staţia meteo Miercurea Ciuc, valoarea de minus 4 grade Celsius a fost consemnată în jurul orei 8,00, atunci când şi-a făcut apariţia soarele, transmite Agerpres.

Şi în celelalte localităţi ale judeţului Harghita a fost destul de frig. La Joseni s-au înregistrat minus 3 grade Celsius, iar la Topliţa termometrele au arătat minus două grade.

În timpul zilei temperaturile cresc destul de mult, diferenţele dintre noapte şi zi fiind foarte ridicate. În cursul zilei de luni maxima a fost de 20 de grade Celsius, după ce dimineaţa s-au înregistrat minus 2 grade.

Aceste valori scăzute noaptea şi dimineaţa sunt obişnuite pentru Harghita, supranumită Mica Siberie sau Polul frigului. Minima absolută a lunii octombrie a fost, la Miercurea Ciuc, de minus 13,5 grade Celsius şi s-a înregistrat în anul 1988.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel