Minoritățile votează la moțiune. Vezi câți parlamentari merg cu Opoziția

minoritati
minoritati

Parlamentarii minorităţilor naţionale, grup ce face parte din arcul guvernamental, se pare că nu vor mai respecta acordul convenit cu PDL referitor la votul asupra moțiunii "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!", depuse de USL. Sursele De Ce News au precizat că cel puțin trei deputați vor vota în favoarea moțiunii.

Potrivit surselor De Ce News, cei 17 deputați ai minorităților naționale nu vor mai respecta înțelegerea cu PDL refritoare la votul asupra moțiunii care se va vota în cursul zilei de vineri. După cât se pare, cel puțin trei deputați ai minorităților vor vota în favoarea moțiunii de cenzură.

Aceștia sunt dispuși să ia parte la vot, chiar dacă înțelegerea cu PDL era de a fi prezenți în sală, dar fără să-și exercite dreptul la vot.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a făcut un tur de forță, încă de săptămâna trecută la partidele din arcul guvernamental, pentru a se convinge de sprijinul parlamentarilor PDL, UNPR și UDMR la votul asupra moțiunii depusă de USL.

Premierul a declarat din nou, duminică, că nu are "niciun fel de emoţii" pentru moţiunea de cenzură depusă de opoziţie la adresa Guvernului şi că aşteaptă momentul când se va putea adresa atât Parlamentului, cât şi întregii ţări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel