Ministrul Educației, Daniel Funeriu, demis pe Facebook

funeriu
funeriu

O metodă prin care să se răzbune pe ministrul Educaţiei a fost găsită de elevii care au picat bacalaureatul. Pe Facebook au fost create comunităţi şi evenimente în care ţinta este ministrul. "Să-l dăm jos pe Funeriu", "Demisia, Daniel Funeriu!" sunt doar câteva titluri virtuale date de către elevi după ce şi-au văzut notele de la bacalaureat.

Zece pagini au fost create pe Facebook cu titluri împotriva ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu.

Ciprian Chiriac unul dintre "fondatorii" comunităţii explică: "Acest eveniment este creat cu scopul de a se strânge cât mai multe voturi pentru aprobarea petiţiei prin care actualul ministru al Învăţământului Daniel Funeriu să fie demis. Vrem oameni competenţi la conducerea ministerui, nu agramaţi ca domnul Daniel Funeriu", scrie realitatea.net.

"Domnule Funeriu sper că acum sunteţi multumit pentru că din cauza dumneavoastră aproape jumătate din elevii din ţară au picat, iar Europa după ce că ne consideră proşti, acum ne consideră şi mai proşti, o ţară de rataţi, părerea mea", a scris Răzvan Cioabă.

"La Bac parcă eram la puşcărie: camere web, doi profesori speriaţi, elevi crispaţi, atmosfera de înmormântare... şi mai vrem să luăm bacu'", a spus un alt elev.

"Funeriu e un fel de Dandanache (că tot a picat genul dramatic la proba de limba română)... Oare pe a cui scrisoare a avut-o, de a ajuns ministru?", se întreabă un alt elev.

Totuşi sunt şi elevi care sar în apărarea ministrului Funeriu şi consideră că ai lor colegi ar trebui să mai pună mâna pe carte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel