Mihai Trăistariu, uimit de fratele său: ”S-a tâmpit!”

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai iubiți artiși din România, își iubește foarte mult fratele – pe Vasile, dar nu ratează nicio ocazie pentru a-l mai muștrului puțin.

Nostalgic după perioada în care era doar un țânc, interpretul melodiei ”Tornero” a postat pe internet o fotografie dragă sufletului său. Mihai Trăistariu a găsit o imagine făcută în urmă cu două decenii pe care a vrut să o vadă și prietenii lui virtuali. În instantaneul de familie apare și Vasile, fratele cântărețului, un pictor cu adevărat talentat. Vedeta a profitat de ocazie și a scris câteva cuvinte despre acesta spunând că are senzația că bărbatul s-a cam tâmpit.

” Hm... frate-miu, Vasile, pictorul. Eram cu maică-mea și cu sora-mea la mare, la Eforie Nord, prin 1990. Eu sunt cel din stânga, el e cel din dreapta, cu maimuța pe umeri. Eu eram prin clasa a V-a, a VI-a.  Vedeți ce mușchi avea Vasile Trăistariu? Făcea culturism pe-atunci! Știu că era îndrăgostit de o vecină din bloc! Mereu îi prindeam sub scara blocului sărutându-se!

De prin clasa a XII-a ... zici că s-a tâmpit! O profesoară de-a lui, adventista, l-a dus la niște întâlniri de-ale lor, apoi un vecin de-al nostru l-a dus la niște cursuri de Yoga și de-aici a pornit totul. A-nceput cu Iisus, apoi a ajuns la Dumnezeu, apoi a început să meargă des la biserică. De când s-a închis în el... mușchii i-au mai slăbit, s-a mai cocoșat, este speriat de oameni, crede că toată lumea vrea să-i facă rău. Zice că oamenii au energii negative. Păcat! Uite ce bine arăta la 15 - 16 ani! P. S.: Mă bătea în fiecare zi! Cred că-și testa muschii după ce trăgea de fiare la noi în balcon! Parcă mi-aș dori să-mi mai tragă o mamă de bătaie!... iar eu să fug la maică-mea să-l pârăsc! Visez și eu. Maică-mea nu mai e, iar el este în lumea lui”, a notat Mihai Trăistariu pe Facebook.

În orice caz, Vasile Trăistariu este un artist, el realizând picturi foarte apreciate. Bărbatul și-a modelat aptitudinea după ce a făcut studii în domeniu care l-au ajutat să devină unul dintre cei mai apreciați pictori de către critici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel