Mihai Neșu: "O fi frig, dar dacă nu simt..."

mihai nesu
mihai nesu

Mihai Neşu s-a întors pe terenul care, în urmă cu aproape doi ani, i-a schimbat viața. Aici a suferit accidentul care l-a imobilizat într-un scaun cu rotile. 

10 mai 2011- ziua în care Mihai Neşu, la un antrenament al echipei FC Utrecht, a suferit un accident groaznic. Coloana vertebrală i-a fost fracturată în zona cervicală, după o ciocnire nefericită cu un coechipier. De atunci, este paralizat. Lunile de recuperare l-au ajutat să-şi mişte puţin braţul stâng. El speră ca Dumnezeu să-l ajute să meargă din nou.

Neșu refuză să fie privit cu milă. El s-a întors pe terenul de antrenament al clubului FC Utrecht...pentru un reportaj realizat de cei de la sport.ro. El nu se lasă copleșit de evenimentele urâte. Își amintește cu fericire când se juca în zăpadă. "E fain. Îmi plăcea ninsoarea, acum îmi place când stau în casă", spune Neşu.

"Mamă, câtă zăpadă am pe mâini!", constată el în timp ce-şi conduce scaunul în care este imobilizat pe gazonul pe care zăpada începe să se aştearnă. "Mi-o fi şi mie frig, dar dacă nu simt...", este concluzia cutremurătoare pe care o trage fostul fotbalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel