Mihai Neşu face progrese si vrea să lucreze în construcţii

mihai-nesu
mihai-nesu

Mihăiţă Neşu, aflat la recuperare într-o clinică din Statele Unite, in urma unei accidentari suferite in 2011, comunică mereu cu fanii prin intermediul contului sau de Twitter.

Autor: Andreea Vlădan

Fostul jucator al Stelei a dezvăluit, ieri, care era visul său inainte de a ramane paralizat in scaunul cu rotile : “Visam să joc bine şi să evoluez în Europa cu Utrecht în fiecare an. Visam şi la un club mare”. El a mai spus că nu mai are şanse să joace fotbal şi că dacă se recuperează complet, ar vrea să lucreze în domeniul construcţiilor.

În urmă cu doar câteva zile, Mihai a postat un filmuleţ in care pedalează cu ambele maini la o bicicletă, fără a primi ajutor. Pe toată durata clipului, fotbalistul este încurajat de prietenul său : "Hai, acuma! Hai, Mişulache, nu te lăsa! ".

"Si, in sfarsit, un progres real. Pedalez bicicleta cu mainile, singur, fara niciun ajutor. Sunt atat de fericit", a scris el pe Twitter.

În mai 2011, pe când evolua la FC Utrecht, fotbalistul s-a accidentat grav la coloană, în urma unei ciocniri cu Alje Schut, coechipierul său, în timpul unui antrenament cu echipa olandeză. A fost transportat la spital, unde medicii au descoperit că a treia vertebră cervicală era fracturată. Timp de cinci ore a fost supus unei intervenţii chirurgicale, i-a fost refăcutâ vertebra fracturată, dar o parte a corpului a rămas paralizată.

’’Bichonul’’, cum mai este poreclit, se află la clinica Project Walk din statul american Florida şi a anunţat că va mai rămane acolo până la sfărşitul lunii septembrie deoarece simte că se află in locul potrivit.

Mihăiţă a mai spus că fanii Stelei l-au lăsat fără cuvinte la meciul cu Twente când aceştia au adus bannere cu mesaje de încurajare pentru fostul stelist : "Coregrafia de la meciul Steaua-Twente de pe National Arena e mai mult decat oricate cuvinte’’.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel