Mihai Atănăsoaei a demisionat din funcţia de prefect al Capitalei

SIMULARE - ORDINE PUBLICA - ARENA NATIONALA
SIMULARE - ORDINE PUBLICA - ARENA NATIONALA

Mihai Atănăsoaei a demisionat, miercuri, din funcţia de prefect al Capitalei, potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii.

"Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti anunţă că domnul Mihai Cristian Atănăsoaei a depus la Ministerul Administraţiei şi Internelor demisia sa din funcţia de prefect al Capitalei. Guvernul urmează să ia act de încetarea raporturilor de serviciu ale domnului Mihai Cristian Atănăsoaei în şedinţă de Guvern, prin hotărâre. În perioada 12-17 aprilie 2012, domnul Mihai Cristian Atănăsoaei se află în concediu de odihnă, conducerea instituţiei fiind asigurată de un subprefect", precizează sursa citată.

Surse din PDL, susțin că Mihai Atănăsoaei intenţionează să candideze pentru primăria sectorului 5, împotriva lui Marian Vanghelie.

Preşedinta PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunțat miercuri într-o conferință de presă că joi democrat-liberalii vor anunța lista cu ceilalți trei candidați pentru sectoarele 2, 4 și 5 din Capitală, aceştia fiind "deja stabiliți”.

Citește și:

Prefectul Atănăsoaei, candidatul PDL pentru Primăria Sectorului 5

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel