Microsoft, net superior Google -VIDEO

googlr
googlr

Microsoft are venituri de peste cinci miliarde de dolari anual, în timp ce Google abia ajunge la 150 de milioane. Informațiile au fost făcute publice din rapoartele Dacă în urmă cu câțiva ani, Microsoft era soluția fiecărui birou, în ultimul an, Google încearcă să ia cât mai mult din partea Microsoft. Ultimul contract al companiei este cu Journal Communications, o companie media din Milwaukee. Cu peste 5000 de contracte semnate cu diverse companii Google se impune prin costurile sale, cu până la 80% mai mici, față de gigantul Microsoft.

Un alt punct forte pentru utilizatori este îmbinarea socială pe care Google o livrează, domeniu în care Microsoft încă nu are un loc bine definit. “Ai nevoie de un sistem social unde un individ să introducă o idee și să primească feedback în timp real de la ceilalți”, a declarat David Girouard, direct al departamentului Google Business Apps.

Microsoft afirmă că vinde o copie din suita Office 2010 în fiecare secundă, și, de asemenea, au date care atestă că nouă din zece utilizatori ai Google Apps folosesc și Office. Odată cu câștigurile din pachetele office, Google mai are venituri de 30 de milioane de dolari din cel mai cunoscut produs al său, motorul de căutare. Aceste venituri terțe îi permit companiei să adune clienții treptat, în timp, și să vină cu noi aplicații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel