Michael Schumacher: Vezi decizia de ultimă oră a medicilor

schumacher
schumacher

Publicația Focus susține că medicii de la spitalul din Grenoble au decis suspendarea procedurilor de scoatere din starea de comă artificială în care se află Michael Schumacher.

Potrivit sursei citate,   medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de comă artificială în care se afla Michael Schumacher din cauza unor  complicații care ar necesita menținerea fostului pilot în comă.

În ultima informare despre starea lui "Schumi", reprezentanta acestuia anunța că procesul de trezire din coma continuă și își exprimă încrederea în doctorii francezi.

Camera de spital în care stă Michael Schumacher este păzită în permanenţă de doi ofiţeri de poliţie, astfel că veştile dinspre campion parvin cu destulă greutate, însă chiar şi aşa, la începutul anului, un reporter a încercat să intre în încăpere, deghzat în preot.

În plan penal, ancheta referitoare la accident a fost finalizată, cazul fiind închis din acest punct de vedere, fără a se atribui vreo vină vreuneia dintre părţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel