Mesajul emoționant de adio al sinucigașei de la Intercontinental

Hotel Intercontinental
Hotel Intercontinental

Femeia care s-a sinucis de Ziua Îndrăgostiților a lăsat în urma ei un bilet de adio emoționant. Avea datorii, divorțase de soțul ei, și începuse să se drogheze și să se prostitueze. A fost a treia tentativă de suicid, care, din păcate, de data aceasta a fost una reușită. S-a sinucis în centrul Capitalei, aruncându-se de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental.

Femeia în vârstă de 35 de ani dispăruse de câteva zile de acasă. Rudele o căutau pentru a o interna din nou într-un spital de boli nervoase. După ce s-a despărţit de soţ, femeia locuia în acelaşi bloc cu sora ei, în sectorul 3. Era asistentă socială în sectorul 6. Suferea de depresie şi a mai încercat să se sinucidă de două ori. A treia oară a reuşit, scrie ziarulring.ro.

Citește și: O femeie a căzut de la etajul 17 al hotelului Intercontinental

Pentru a fi sigură că va reuşi să se omoare, bucureșteanca a închiriat, miercuri după-amiază, o cameră situată la etajul 17 al hotelului Intercontinental. A doua zi, de dimineață, femeia s-a aruncat de la fereastră.

Anchetatorii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, în condițiile în care femeia a lăsat un emoţionant bilet de adio, în care le spunea celor dragi - mamă, soră, alte rude, prieteni - să nu fie supăraţi din cauza gestului ei. Ea le-a scris apropiaţilor că-i pare rău pentru faptul că-i face să sufere, dar, totodată, regretă că nu s-a sinucis mai demult.

Despre motivul care a împins-o să recurgă la acest gest, surse din cadrul Poliţiei Capitalei au declarat că „femeia era în proces de divorţ şi se pare că s-a certat foarte tare cu soţul ei înainte de a se sinucide”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel