Mesaje de Paște: Iohannis, Dragnea, Dăncilă, Tăriceanu, urări pentru români

Cei mai importanți oficiali ai țării au transmis mesaje pentru români, cu ocazia sărbătorilor pascale. Iată mesajele transmise de Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea: 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj de Paşte, în care îi îndeamnă pe români să se bucure împreună cu cei dragi de armonie şi înţelegere.

"De Sfintele Paşti, sărbătoarea comuniunii şi a solidarităţii, vă doresc să vă bucuraţi împreună cu cei dragi de armonie şi înţelegere! Hristos a Înviat!", se arată în mesajul preşedintelui.

Preşedintele ALDE şi al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, transmite românilor, într-un mesaj de Paşte postat duminică pe pagina sa de socializare, ca Învierea Domnului să îi găsească plini de speranţă. 

"Sărbătoarea Învierii Domnului să vă găsească plini de speranţă şi să vă aducă împlinire sufletească, sănătate şi belşug. Vă doresc Sărbători luminate şi momente fericite alături de cei dragi! Hristos a înviat!", este mesajul postat de preşedintele Senatului pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, duminică, un mesaj de Paşte, în care subliniază că spiritul învăţăturilor creştine ne îndeamnă să fim mai buni, să ne preţuim şi să ne iubim aproapele şi să dăm întâietate lucrurilor care ne unesc. 


"Liniştea, speranţa, înţelegerea şi solidaritatea pe care ni le inspiră de fiecare dată Sfintele Paşti să ne călăuzească în tot ceea ce facem. Lumina Sărbătorilor Pascale şi spiritul învăţăturilor creştine ne îndeamnă să fim mai buni, să ne preţuim şi iubim aproapele, să dăm întâietate lucrurilor care ne unesc. Putem face din fiecare zi un nou început pentru aceasta. Tuturor românilor care sărbătoresc astăzi Învierea, le urez să se bucure de momentele petrecute în familie sau cu prietenii şi de frumoasele tradiţii româneşti. Hristos a înviat!", spune Viorica Dăncilă. 

 Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis, pe pagina sa de socializare, un mesaj de Paşte în care spune că "Lumina sfântă" a Învierii "să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă". 

"Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă bucurie, sănătate şi linişte sufletească! Lumina sfântă să coboare în casele şi în inimile românilor! Să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă. Vă doresc Paşte fericit!", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor în mesajul transmis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel