Gruia Stoica, lumină de Paște de la Bartolomeu 1, Patriarhul Constantinopolului

Cunoscutul om de afaceri Gruia Stoica a luat lumină de Paște chiar de la Patriarhul Ecumenic al Bisericii Ortodoxe al Constantinopolului, Bartolomeu I. 

"Dupa 5 ani de zile, am avut onoarea de a-l reintalni pe Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarh Ecumenic al Bisericii Orthodoxe a Constantinopolului, de la care am primit cu bucurie Lumina, Lumina pe care v-o daruiesc si voua din toata inima! Paste Fericit!" a scris Gruia Stoica pe contul său de socializare, alături de care a atașat fotografia de mai jos:

(w670) 

Gruia Stoica este un om de afaceri, investitor și manager român. El este președintele Grampet Group, un holding din sectorul transportului feroviar de marfă și din sectorul industriei feroviare din România și din Europa Centrală și de Sud-Est.

Compania a intrat recent pe piața din Serbia 

Compania fanion a Grampet este Grup Feroviar Român, patronat de Gruia Stoica. GFR este unul dintre cei mai importanti operatori feroviari privați din Europa Centrală și de Sud-Est, care activează recent și în Serbia.

"Facem transporturi din Germania, Austria, Ungaria, România spre Bulgaria şi de curând am luat licenţa şi am făcut primul transport în Serbia. Grampet, prin strategia pe care a adoptat-o de 20 de ani a fost de a ieşi din ţară, de a se aşeza pe aceste coridoare şi de a aduce bani în ţară. Reuşim asta, dar avem nevoie şi de sprijinul autorităţilor. Am putea să tranformăm România într-o platformă logistică pentru Orientul Apropiat şi Îndepărtat, bineînţeles legat de portul Constanţa. Nu suntem departe de a face acest lucru dacă am avea nişte discuţii un pic mai dese cu autorităţile şi dacă ele s-ar apleca cu adevărat asupra acestei platforme. Vorbim de multă vreme, de aceea am şi pregătit Grampetul pentru drumul mătăsii. Probabil aţi auzit că preşedintele Chinei a invitat 22 de preşedinţi de ţară, arătându-le noul drum al mătăsii,” ”, a spus la sfârșitul lunii marte Gruia Stoica, preşedinte Grampet Group.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel